De een houdt ervan om zijn of haar auto helemaal nieuw te houden en om hem zo schoon en nieuw te houden als dat hij uit de fabriek kwam, terwijl de ander er graag een eigen tintje aan geeft. Je kan dit gemakkelijk doen met verschillende dingen, en het hoeft niet eens duur te zijn. Benieuwd wat je kan doen om jezelf te uiten in jouw auto? Lees snel verder!

 

Decoratie

Een simpele en snelle manier om een persoonlijk tintje te geven aan je auto, is om er kleine decoratieve items in te plaatsen. Een leuk klein poppetje bijvoorbeeld op het dashboard, of een leuke hanger voor de voorruit. Het is erg simpel en klein maar zal toch dat kleine beetje persoonlijkheid toevoegen.

 

Dingen vervangen

Je hoeft het niet altijd eens te zijn met de keuzes die een fabriek maakt voor de auto. Misschien vind je bijvoorbeeld de automatten wel erg lelijk, of ben je geen fan van de bekleding van de stoelen. Waarom vervang je het dan niet gewoon? Het een kost iets meer werk dan het ander, maar uiteindelijk is dit het zeker waard. Koop bijvoorbeeld nieuwe kofferbak- en automatten bij https://www.justcarpets.nl/, of laat je stoelen opnieuw bekleden bij een autozaak.

 

Spuiten of wrappen

Wil je echt een volgende stap nemen, en je auto helemaal pimpen zoals je zelf wil? Geef hem dan een nieuw kleurtje. Dit kun je doen door hem te laten spuiten, maar je kan hem ook laten wrappen. Dit kost een stuk minder geld en geeft hetzelfde toffe resultaat. Bovendien kun je de wrap er gewoon weer afhalen en kan je gemakkelijk weer terug naar de oorspronkelijke kleur. Ook voor een tijdelijk iets is dit dus een leuke oplossing, mocht je voor korte duur iets nieuws willen!

 

Leg spullen neer

Er zit niet voor niks opbergruimte in de auto, dus waarom maak je er niet gewoon genoeg gebruik van? Leg bijvoorbeeld tijdschriften achterin, cd’s voor de echte ouderwetse liefhebbers en als je kinderen hebt, laat hun dan iets leuks voor onderweg neerleggen. Ook kun je bijvoorbeeld dekentjes in de kofferbak leggen voor als je een lange reis gaat maken en het wordt kouder in de auto. Ook is kleingeld iets wat altijd handig is om bij je te hebben, en wat dacht je van een jas voor het geval dat het onverwacht regent op de plek van bestemming?