Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar wil je niet vastzitten aan hoge kosten en onderhoud? Dan is operational lease misschien wel de oplossing voor jou. Met een operational lease auto rijd je in een nieuwe auto zonder zorgen over verzekeringen, onderhoud en afschrijving. In dit blog bespreken we de top 10 auto’s om te leasen in 2024, zodat jij goed voorbereid bent op de toekomst.

De elektrische revolutie

De afgelopen jaren heeft de auto-industrie een grote verandering doorgemaakt met de opkomst van elektrische auto’s. Steeds meer automerken investeren in elektrische modellen en ook de overheid stimuleert het gebruik ervan. In 2024 zullen er naar verwachting nog meer elektrische auto’s op de markt zijn en daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een leaseauto.

Top 5 auto’s om te leasen in 2024

1. Tesla Model 3: Deze elektrische auto is al jaren een populaire keuze en zal ook in 2024 nog steeds een goede optie zijn. Met een actieradius van meer dan 500 kilometer en een sportief design is de Tesla Model 3 een echte eyecatcher.

2. Volkswagen ID.3: Deze compacte hatchback is de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen en zal naar verwachting in 2024 nog steeds een populaire keuze zijn. Met een actieradius van 420 kilometer en een ruim interieur is de ID.3 een praktische en milieuvriendelijke keuze.

3. Audi e-tron: Deze luxe SUV is perfect voor zakelijke rijders. Met een actieradius van 400 kilometer en een ruim interieur is de Audi e-tron een comfortabele en duurzame keuze.

4. Kia e-Niro: Deze betaalbare elektrische crossover heeft een actieradius van 455 kilometer en biedt veel ruimte en comfort. De Kia e-Niro is een goede keuze voor zowel zakelijke als privé lease.

5. Polestar 2: Deze sportieve sedan is het eerste volledig elektrische model van het Zweedse merk Polestar. Met een actieradius van 470 kilometer en een strak design is de Polestar 2 een opvallende verschijning op de weg.

De toekomst van leasen

Als leasemaatschappij is XLlease altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie. Wij bieden verschillende leasevormen aan, waaronder operational lease auto’s. Hierbij regelen wij alles voor jou, zodat jij optimaal kan genieten van je lease auto.