Het Duitse topmerk AP verkoopt al meer dan 10 jaar verlagingssets van hoge kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat hun klanten altijd genieten van de beste producten en zijn hierdoor een populair merk onder internationale autoliefhebbers. Ze garanderen sportief rijplezier, optimale wegligging, veiligheid en comfort. Deze verlagingssets zijn een vrij goedkope optie, maar dit neemt niet weg van de duurzaamheid; de levensduur ligt hoger dan de goedkopere opties.

AP biedt voornamelijk de volgende verlagingssets- en veren:

AP coilover suspension

De schroefsets zijn veren en schokdempers waar de veren op regelbare veerschotels zijn gemonteerd. De hoogte van je auto kan je hierdoor zelf regelen en de veren kan je altijd aanpassen naar de gewenste positie.

Tip: https://www.extremecarstyling.nl/wagner-tuning

Deze schroefsets van hoge kwaliteit zijn voor redelijke prijzen beschikbaar. Ideaal voor sportief stuurgedrag in combinatie met maximale verlaging. Je hebt de mogelijkheid om de hoogte af te stellen binnen de goedgekeurde Duitse TŰV-richtlijnen en het is de ideale set up voor ultieme comfort en veiligheid.

AP Sport suspension

De sport suspension garandeert sportief rijplezier, behendigheid en veiligheid voor een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het voldoet aan de hoogste eisen, verlaagt tot 60 mm en is ook uitstekend geschikt voor de ‘Wedge effect verlaging’. Hierbij wordt de voorkant van de auto meer verlaagt dan de achterkant.

Aanbevolen: https://www.extremecarstyling.nl/remus

AP verlagingsveren

Deze verlagingsveren zijn een prima optie om voor een redelijke prijs om je auto te verlagen. Originele schokbrekers kunnen worden gebruikt voor een verlaging tot 40 mm. Om de auto meer te verlagen, kan je verkorte sportschokbrekers gebruiken om het rijden te verbeteren. Verlagen kan tussen 40 en 60 cm en een extreem ‘Wedge effect’ kan worden gecreëerd. Hierbij wordt de voorkant van de auto meer verlaagd dan de achterkant.

Deze veren zorgen voor meer behendigheid en rijplezier en voldoet aan de richtlijnen van het Duitse TŰV-certificaat.